- Vi var ikke gode nok

Steven Gerrard mener Liverpool var for svake over hele banen mot Basel. Anfield-klubben var til tider nest best i alt. Føler at Basel hadde sterkere vinnervilje.

- Jeg synes vi skapte noen gode sjanser hvor det forventes at vi skal score, men vi fortjente ingenting fra kampen i dag, uttalte Steven Gerrard til Sky Sports etter 0-1 mot Basel.

- Jeg synes vi var for svake over hele banen. Jeg synes de ønsket det mer, og det er meget skuffende. Det er ikke bra nok å slippe inn mål fra dødball igjen. Det må vi rette på. Du kommer ikke til å vinne fotballkamper dersom vi fortsetter å slippe inn fra dødballer.

- Jeg synes vi til tider var nest best i kveld. Jeg synes de er et ok lag, men jeg synes ikke at vi ble feid av banen eller at de spilte fantastisk i kveld. Vi gjorde det lett for dem. Vi ønsket noe ut av kampen, uavgjort i det minste. Vi kom for seier, og jeg forventet at vi skulle vinne, så det er meget skuffende.

- Vi skal diskutere kampen. Vi skal analysere den, slik vi alltid pleier. Det var tegn mot Everton at vi var på vei tilbake dit vi ønsker å være. Vi var aggressive med og uten ball mot Everton. Men vi var tilbake der vi har vært mesteparten va sesongen i kveld, og det er ikke godt nok.