- Vi vil bli enige om en ny kontrakt

Brendan Rodgers er ikke i tvil om at han og Liverpool snart kommer overens om en ny avtale. Han er klar over rivaliseringen som har hersket med de helrøde og Chelsea.

- Jeg er ikke i tvil om at vi på et tidspunkt kommer til å bli enig om en ny kontrakt. Det er jeg helt sikker på, sier Rodgers til Daily Telegraph.

- Han sa til meg at jeg skulle ta jobben og hvilken stor klubb Liverpool var. Jeg hadde snakket med ham om det. Han oppmuntret meg i forhold til størrelsen på klubben, fortsetter Brendan Rodgers om hvordan hans tidligere sjef Jose Mourinho, i Chelsea, kjente godt til hva Liverpool FC stod for.

Ifølge Daily Telegraph var Mourinho interessert i å komme til Anfield da Gerard Houllier var på vei ut mot slutten av 2003/04 sesongen, men at Chelsea kom inn før Liverpool åpnet for en ny manager og at det ble Rafael Benitez som endte opp på Merseyside.

- Det har vært stor rivalisering klubbene i mellom, men under alt dette kjenner han den kraften som Liverpool har, fortsetter Rodgers om Mourinho og Liverpool.

- Jeg forstår historien klubbene i mellom da jeg en gang var på motsatt side. I den perioden var det kanskje managerne mer enn noe annet som var rivaler.

- Chelsea er en av de nye klubbene over de siste ti år som har vokst til å bli en av superklubbene i europeisk fotball. Det er likevel klart at alle ser på Liverpool og Manchester United som de største britiske klubbene på verdensbasis. For øyeblikket er det ingen som er i nærheten av dem på det området.

- Manchester City og Chelsea, spesielt Chelsea, har over det siste tiåret satt seg selv på det europeiske fotballkartet, men det vil kreve mer tid og historie for dem.