- Vi vil være klare til tirsdag

Brendan Rodgers forklarte hvorfor han benyttet toppet lag mot Bournemouth, og forsikrer at hans beste mannskap vil være uthvilt til derbyet. Skrtel klar mot Everton.

- Vi har en veldig tynn stall i tillegg til at vi har en rekke skader, men tradisjonen med FA-Cupen for Liverpool er også stor, var forklaringen til Brendan Rodgers da han ble spurt hvorfor han valgte å benytte så godt som toppet lag i 2-0 seieren mot Bournemouth.

- Vi ønsket å vise turneringen respekt da vi gjerne vil komme til finalen og vinne den om mulig.

- Spillerne har nok tid til å bli klar til Everton. Vi går til tirsdagens kamp med en god seier, mot et bra lag fra Championship, i ryggen.

- Jeg synes vi var mer komfortable i 2.omgang enn hva som var tilfellet før pause. Vi hadde noen gode perioder og scoret et fint mål på en kontring.

- Vi må først og fremst gi kreditt til Bournmouth som har en ung manager som prøver å spille fotball, noe som ikke er lett. De var utmerket, mens vi ikke arbeidet hardt nok i 1.omgang. Etter at vi fikk omorganisert i pausen ble vi mye bedre.

- Vi spilte en del bra fotball på en vanskelig bane. Vi blir stadig bedre, ikke bare i forhold til fotballen men med mentaliteten i laget. Det at vi hadde innstillingen til å øke tempoet i 2.omgang var veldig viktig.

- Han var mye bedre i dag og det er en fortjeneste av hvor hardt han har arbeidet på trening, svarte Rodgers på spørsmål om Victor Moses. – Han tok meget godt vare på sjansen da han scoret målet og jeg synes han til tider var veldig livlig i dag, slik at jeg er glad på hans vegne.

- Han fikk noen sting i hodet som gjør at han kanskje må la håret gro, fleipet manager om Martin Skrtel og forsvarerens hodeskade. – Han vil bli klar mot Everton.