- Vi viste eksepsjonelle kvaliteter

Brendan Rodgers var strålende fornøyd med Liverpools spill mot Tottenham. Scoringer av Raheem Sterling, Steven Gerrard (str.) og Alberto Moreno sørget for 3-0-seier i London.

- Alt som kan være bra ved spillet vårt var tilstede, uttalte Brendan Rodgers til Sky Sports News etter kampslutt.

- Totalt sett viste vi eksepsjonelle kvaliteter. Vi scoret tre, men kunne også fått flere mål. Vi fullførte også kampen meget bra, og alt i alt var det tre gode poeng.

Brendan Rodgers ledet Liverpool for 100. gang i kampen mot Tottenham.

- Det var en utmerket seier på en vanskelig bortebane. Det var en flott seier for oss. Vi har vunnet to av tre nå. Jeg er rimelig fornøyd, fortsetter Brendan Rodgers ifølge Liverpoolfc.com

- Tottenham har startet bra. Pochettino er en fremragende trener, og han kommer til å gjøre det bra når han får tid til å få på plass sin filosofi.

- Vi har hevet oss for hver utfordring siden jeg kom hit. Det var det samme i fjor – vil vi score nok mål og hvordan kan vi forbedre oss?

- Det fine med denne spillergruppen er at de er veldig sultne. Vi tapte her om dagen, og de siste ti minuttene kokte bort for oss. Vi spilte med ti spillere og klarte ikke å ha den påvirkningen vi skulle likt å ha i den siste del av kampen.

- Vi tapte den kampen, men kom hit og startet bra mot et lag som hadde vunnet begge kampene. Vi viste i dag at vi er et meget godt lag.

- Vi spilte meget bra og falt trolig tilbake dit hvor vi var forrige sesong, og det er flott å se. Forhåpentligvis likte også folk det de så.