- Vi viste mot

Brendan Rodgers berømmet Glen Johnson for måten han ofret seg ved scoringen, måten Simon Mignolet sto opp på, og rutinen som Lucas og Kolo Touré bringer til laget. Steven Gerrard ble hvilt.

- Vi måtte kjempe hardt og folk tror kanskje jeg helst vil vinne 5-3 eller 6-4, men jeg er like glad for 1-0, forklarte Rodgers til pressen etter tre poeng mot Stoke.

- Vi var utmerket etter pause og det lå en scoring i luften. Spillerne fortjener stor kreditt for det mot og den vilje de viste.

- Han var modig og tapper, fortsatt manageren om matchvinneren Glen Johnson. – Glen ser godt ut så en liten smell i hodet vil ikke gjøre noe skade, gliste Brendan videre, og som også hadde noen rosende ord om sin mye kritiserte keeper Simon Mignolet

- Vi ba ham om å forenkle sitt spill og gjøre det han er god til, være på streken og redde skudd.

- Han kom ut på et par overlegg mot slutten da vi ble presset. Jeg er veldig fornøyd på hans vegne.

- Jeg var faktisk ikke klar over at dette var 16 år siden hans debut før jeg så dagens program, men jeg sa til ham i går at han ville bli hvilt, fortsatte Rodgers om Steven Gerrard.

- Det var bare for å gi ham en pause. Steve har kommet til den delen av sin karriere hvor han ikke kan spille hvert minutt av hver kamp.

- Vi behøver spillere i laget med kvalitet og erfaring, svarte Brendan Rodgers på spørsmål om Lucas Leiva og Kolo Touré.

- Lucas har kommet inn og vært utmerket i de siste par kampene, hvor han har vist tæl og aggressivitet og også en som kan slå pasninger.

- Rutinen til Kole Touré har vært god å ha for oss.

- Dette er karer som vil få en mulighet over tid.