- Vi viste sterk vinnervilje

Lagkaptein og tomålsscorer Steven Gerrard mener at Liverpool viste sterk vinnervilje ved å slå West Ham 2-1 på bortebane.

- Vi har noen tøffe kamper igjen. Vi har en svært viktig kamp neste helg, slo Gerrard fast til Sky Sports etter seieren i London.

- Vi vil gi alt vi kan nå. Hver gang vi går på banen, må vi tyne ut hver dråpe med energi og vinnervilje. Det er hva vi akter å gjøre.

- Vi tok ledelsen, og tanken var å bygge videre på det, og ikke slippe inn mål. West Hams utligningsmål var et stort tilbakeslag for oss, ikke minst tidspunktet det kom på.

- Vi ønsket å gå til pause med en ledelse. Men karakterstyrken og vinnerviljen til laget skinte igjennom. Vi ønsker dette svært sterkt.

- Både manageren og spillerne understreket i pausen at vi ikke kunne forandre det som hadde skjedd. Slike ting jevner seg ut over sesongen.

- Avgjørelsen i forbindelse med utligningsmålet gikk i mot oss, men vi hadde ikke råd til å synes synd på oss selv. Vi måtte brette opp ermene og gi en ekstra 10%, og det var hva vi gjorde.

Liverpool har nå vunnet ni ligakamper på rad. Den beste seiersrekken siden 2008/09-sesongen.

- Ulike lag gir oss ulike utfordringer. West Ham spilte veldig direkte, og har en spiss i form i Andy Carroll. De slår også gode innlegg fra kanten.

- Matt Jarvis kom inn i tillegg til det Stewart Downing allerede gjorde. Det var en vanskelig kamp og tøffe 90 minutter. Men vi viste standhaftighet, karakter og samhold i troppen.

- Jeg tror Lucas Leiva oppsummerte det hele. Han har ikke spilt på en stund, og har vært ute med skade, men han gjorde en fantastisk jobb og ble tungen på vektskålen i kampen, som gjorde at vi dro det hele i land.

Nå venter et toppoppgjør mot Manchester City kommende søndag for de røde.

- Den kampen gir ikke mer enn tre poeng den heller. Men vi har fire enormt viktige kamper etter det også.