- Viktig for Suarez å spille på ypperste nivå

Brendan Rodgers sier det er viktig for hans toppspillere å få spille på toppnivå i Champions League. Luis Suarez vil nå få sin belønning neste sesong for at han viste lojalitet og ble værende.

- Det var en rekke ting som gjorde at Luis ble her med oss. Jeg måtte påpeke visjonen og identifisere hvilken vei klubben skulle gå. Jeg måtte få spillere til å kjøpe det, uttaler Brendan Rodgers til The Mirror.

- Også spillere som Steven snakket med ham i kulissene og fortalte ham at han hadde en mulighet til å bli en legende i klubben. Eierne var også strålende.

- For spillere som Luis er det viktig å få spille på høyt nivå. Jeg tror han setter pris på hvordan Champions League-kveldene på Anfield kommer til å bli.

- Det var nøkkelen. Det var det han hadde savnet. Jeg har sett kamper denne sesongen, både her og i Europa. Jeg synes at spillere med egenskapene til Luis Suarez må spille på det nivået.

- Hans lojalitet ved å bli værende i Liverpool og fortsette å kjempe for oss er bemerkelsesverdig. Nå kan han få sin belønning neste sesong med disse e-cupkveldene.