- Viktig uke

Glen Johnson ser frem til å komme i gang etter landslagspausen. De røde står med tre strake tap, og er ute etter å beseire Crystal Palace og Ludogorets.

Liverpool går til kampen mot Crystal Palace etter tap for Newcastle, Real Madrid og Chelsea før landslagavbrekket.

- Det er en veldig stor uke. Den første kampen etter landskamper er alltid viktig. Alle lag er ute etter å få sammen en rekke med kamper der de tar poeng, uttaler Glen Johnson til Liverpoolfc.com.

- Vi må først se til helgens kamp. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng. Det kan forhåpentligvis bli starten på en rekke med gode resultater.

- Crystal Palace har også hatt pause, slik at de har konsentrert seg om denne kampen siden forrige. De trenger noen poeng, så det kommer til å bli en viktig kamp.

- Dette er Premier League. Alle lag er vanskelig å beseire. Det er aldri så enkelt som det ser ut på papiret. Hvert lag kjemper for sitt liv eller kjemper for å klatre på tabellen med ekstra poeng.

Glen Johnson er imponert over støtten fra Liverpool-fansen.

- Fansen her er storartet. De støtter alltid laget. De må vite at spillerne kjemper for å få de rette resultatene. Som alltid drar vi i samme retning. Det er ikke enkelt å komme over tap.

- Det gode med fotball er at du vanligvis får muligheten til å rette det opp noen dager senere. Å tape en kamp like før en landslagspause gjør at det sitter i litt lengre.

- Nøkkelen er å forsøke å gjøre det vi gjør hver dag – stå sammen, jobbet hardt og ikke forsøke på noe vi vanligvis ikke gjør.

- Det er noen toppspillere og gode karer her. Troppen står tett sammen. Det er en god gjeng. Alle vil kjempe for å sanke poeng.