- Vil utnytte Liverpools svakheter

Dagens hjemmelag har brukt ligapausen fornuftig, mener Queens Park Rangers-spiller Junior Hoilett. Angriperen sier de har studert Liverpool nøye, og han tror de røde får slite i ettermiddag.

– Pausen har vært god. Den ga oss en mulighet til å arbeide hardt på treningsfeltet. Vi har jobbet mye med taktikken vår, og vi vet hva vi er nødt til å gjøre for å utnytte de svakhetene Liverpool kan ha i laget, sier Hoilett.

I motsetning til Merseyside-laget har de fleste i Queens Park Rangers-troppen, som bunner Premier League-tabellen før denne runden, vært hjemme mens landslagsfotballen rullet forrige helg. Det er en stor fordel, mener Hoilett, som tror de ekstra dagene på treningsfeltet kan være den nødvendige faktoren som feller Brendan Rodgers’ mannskap.

– Vi manglet bare noen få spillere, så vi har fått jobbet med veldig mye. Resultatene har ikke gått vår vei hittil denne sesongen, men jeg tror fortsatt at vi har riktig innstilling og kvalitet til å snu det rundt. Stemningen i spillergruppa er god. Vi er som en enhet, og alle kjemper for hverandre. Vi er klare og ser frem til kampen mot Liverpool, sier han.

Les også: Før kampen: QPR – Liverpool

Dagens gjester på Loftus Road har åpnet rufsete denne sesongen. De står med ti av 21 mulige poeng så langt, og forrige seier var den første trepoengeren siden august.

– De hadde en bra sesong i fjor, men de har kanskje ikke hatt den starten som folk forventet de skulle ha dette året. Vi har analysert dem og måten de spiller på, så vi kjenner til styrkene og svakhetene deres. Og det er vi som er på hjemmebane, hvor vi har gjort det helt greit så langt, så vi vet at dette er en god mulighet for oss, forteller Hoilett.

– Vi har tro på oss selv, og vi tror vi er gode nok til å ta hvem som helst på hjemmebane, med supporterne i ryggen. Fansen kan virkelig gjøre en stor forskjell, noe de allerede har gjort denne sesongen. Vi trenger en god prestasjon og få et godt resultat for dem.

 Avspark i kampen mellom Queens Park Rangers og Liverpool er klokka 14.30.