- Ville være en av de største prestasjonene noensinne

Jamie Carragher mener det ville være en av de største prestasjonene i engelsk fotballhistorie noensinne om LFC skulle gå fra 7.plass i fjor til å bli ligamester denne sesongen.

- Everton på midten av 80-tallet var det forrige laget som gikk fra syvende til å vinne tittelen. Det var et lag jeg så på som barn. Det ville være en enorm prestasjon dersom Liverpool skulle klare det denne sesongen, uttaler Jamie Carragher til Liverpool Echo.

- Det skjedde trolig oftere på 70- og 80-tallet. Dersom det skjer nå, ville det bli en av de største prestasjonene i Premier League-historien eller engelsk fotballhistorie med tanke på finansene som andre lag har, og folk har ikke hatt stor tro på Liverpool de seneste 20 årene.

- Brendan ville alltid bli husket dersom han blir mannen som tar Liverpool fra syvende til titteltriumf. Jeg jobbet med ham i 12 måneder. Han var storartet mot meg. Denne suksessen kunne ikke ha skjedd med en hyggeligere kar. Han er en flott trener og leder. Han endrer og skifter på laget. Hvis du taper, vil folk si at du roter med laget. Når du vinner, vil de si at du er en stor taktikker. Han får det riktig de fleste gangene. Han får motstanderne til å gjette. For tiden er han en av de beste.

Liverpool tapte mot Chelsea etter 11 strake seirer i ligaen.
- Liverpool har vært inne i en flott periode. De kan ikke være så nedtrykte etter ett tap på 12 kamper. Tapet er en stor nedtur, men de må løfte seg og være klare mot Crystal Palace.

- På papiret har Liverpool en lettere kamp til helgen. Dersom Manchester City avgir poeng og Liverpool vinner sine resterende to kamper, så har de en stor mulighet til å vinne tittelen. Tittelkampen pågår fortsatt. Glem det som skjedde og stå på videre.

Steven Gerrard spiller nå i en dyp rolle på midtbanen. Carragher er ikke overrasket over å se sin tidligere lagkamerat lykkes i den posisjonen.

- Brendan har satt Stevie i den posisjonen, men han ville til slutt ha kommet ned i den posisjonen. Med de instruksjonene Brendan gir ham så ender han nesten opp som en midtstopper eller sweeper.

- Steven har vært en åpenbaring som høyre midtbanespiller, sentral midtbanespiller, i posisjonen bak spissen og på høyre back, så det er ingen overraskelse at han spiller bra i den posisjonen.

- Steven Gerrard er en stor spiller, og vil spille bra over alt. Det har hjulpet laget at han har kommet ned i den posisjonen fordi han kan se mye foran seg. Som leder og kaptein, hvor han må gi mange beskjeder, så er det en flott rolle for ham.

- Det ville bety alt for ham dersom Liverpool vinner tittelen. Når du tenker på alle de store spillerne i Premier League-æraen, er han helt i toppen. Han er kanskje den eneste av dem som ikke har vunnet Premier League. Det ville kanskje heve ham, om han kan heve seg, fordi vi alle vet hvilken toppspiller han er.

- Det ville være noe stort for ham og alle i klubben. Det er mange personer der ute som ville like å se Liverpool vinner for Steven Gerrard.