- Visse spillere er verdt risikoen

Brendan Rodgers ønsket ikke å snakke om Mario Balotelli, men opplyste at enkelte spillere er det verdt å ta en sjanse med. Rodgers er som vanlig ute etter å utvikle spilleren og personen.

Liverpool skal være nær en signering av Mario Balotelli, men Brendan Rodgers ville ikke snakke om italieneren før overgangen er bekreftet.

- Jeg kan kategorisk fortelle dere at jeg ikke kan snakke om det før spilleren har signert, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse.

Han kunne imidlertid ikke legge skjul på at en spissovergang er nært forestående

- Vi har hele tiden sagt at vi har jobbet med å få inn enda en spiss. Hvis vi kan få til en avtale med en spiller, så vil vi det.

- Noen ganger må du ta en sjanse med folk. Dersom du tar risikoen, vil du mange ganger få belønning for det.

- Det er ikke lett å finne nye spillere ettersom det er en liten gruppe med spillere som vi faktisk kan kjøpe. Men mye bra arbeid pågår.

Brendan Rodgers bekreftet at alle spillerne i Liverpool må rette seg etter visse regler.

- Alle klubber har et sett av regler for oppførsel. Vi har et fantastisk miljø og en flott kultur. Ingenting skal noensinne få ødelegge det.

- Folk som kjenner meg vil fortelle dere at jeg er ute etter å forsøke å utvikle spilleren og personen. Heldigvis har vi en kultur for det her.

- Jeg har tidligere vist at så lenge spillere bryr seg og ønsker å lære, kan vi gi dem en mulighet til å utvikle seg.