£375,000 for Coady

Lokalavisen i Huddersfield, The Huddersfield Daily Examiner, hevder at Huddersfield Town bare betaler £375,000 for Conor Coady.

21-åringen har skrevet under på en treårskontrakt med Town, og Championship-klubben har også sikret seg opsjon på en fjerde sesong.

Coady vil trolig debutere for Huddersfield i ligaåpningen mot Bournemouth på John Smith's Stadium på lørdag. Han vil spille med nummer 10 på ryggen i blått og hvitt.

- Conor vil komme inn og gjøre seg umiddelbart bemerket på vårt førstelag, men i en alder av 21 år vil han fortsatt ha kapasitet til å bli bedre, sier Huddersfield-manager Mark Robins.

- Vi kjenner til hans kvaliteter, og er henrykt over å kunne ønske ham velkommen til klubben. Vi har fulgt Conors utvikling veldig tett de to siste årene i Liverpool og under hans låneopphold i Sheffield United. Vi har vært tålmodige, og har ventet på riktig tidspunkt for å hente ham til klubben. Noen ganger tar slikt lang tid, i andre tilfeller skjer det aldri.

- Vi er glade for at vårt arbeid har båret frukter. Alle referanser vi har på Conor, fra Brendan Rodgers til Nigel Clough og Liverpools stab, forteller om en spiller som er profesjonell til fingerspissene og som har lederegenskaper.

- På toppen av dette er han allsidig og kan brukes i flere posisjoner på midtbanen. Han er en kar som kjemper, han er atletisk og fysisk sterk. Han kan også være med fremover, og være en trussel foran mål. Han gir laget vårt mer høyde.

- Det var ingen overraskelse at flere klubber var interesserte i Conor. Noen tilbød mer i overgangsbeløp og lønn enn vi gjorde, så vi er henrykt over at han valgte oss når han nå tar neste steg i sin karriere. Jeg mener det er et kompliment til vår filosofi og våre ambisjoner, og hvordan vi håndterer våre spillere og driver klubben, avslutter Robins.