5Times til Norge i mars

“The Liverpool FC Former Players Association” kommer til Bergen og Oslo i mars med Robbie Fowler, Steve McManaman og Jason McAteer. Salget av billetter er allerede i gang.

Liverpool ex-players har samlet seg under paraplyen www.5Times.co og har vært på turne til Irland, Nord-Irland og Sør-Afrika før Danmark og Norge står på lista til våren.

Bergen får besøk den 26. mars, mens Fowler & Co er i Oslo torsdag 27.

Målet er å samle inn penger til deres hjertesaker, og selvfølgelig også å møte supporterne her hjemme. De har mange kjente og kjære navn i foreningen og ønsker å bruke denne plattformen til å gjøre noe positivt for andre. En av de siste donasjonene gikk til å kjøpe en «Sunshine Coach», sammen med HFSG, til brukt for handicappet barn på Mersesyide.

I november var de på tur til Sør-Afrika hvor de hadde fotballskoler for lokale barn også spilte en kamp i Durban med ca 30.000 på tribunene. Sjekk video fra turen her.
For å kunne fortsette denne type arbeid trenger de midler til fremtidige prosjekt.

Formann i foreningen, Jan Mølby, forteller at turen til Norge forhåpentligvis blir en av mange «mini-tours» til landet. – Turen til Sør-Afrika var fantastisk, og det var en ære å bli invitert over for å bidra med vårt. Vi satt igjen med mange sterke inntrykk etter fotballskolene i «the townships».

- Nå kommer vi blant annet til Norge og vi håper mange av dere møter opp og er med og støtter prosjektene våre. En av årsakene til at vi har lykkes med 5Times er at Liverpool FC ex-players går så bra sammen og det unike kameratskapet vi nyter. Det er fantastisk å kunne få representere klubben og samtidig samle inn penger til gode formål.

- Jeg håper mange av dere møter i Bergen og Oslo. Tusen takk for støtten!

Billettene koster kr 450,- + billettavgift og kan kjøpes via denne linken:
http://www.5times.co/no/