90 minutter for Henderson og Sterling

Jordan Henderson og Raheem Sterling spilte samtlige minutter da England åpnet EM-kvalifiseringen med 2-0-seier mot Sveits . Målgivende av Sterling og Lambert. Nytt innhopp for Brad Smith.

Jordan Henderson var erklært spilleklar av ankelskaden han pådro seg på trening i går, og midtbanespilleren var sammen med Raheem Sterling med fra start for England mot Sveits i Basel. Sterling kunne gitt England ledelsen i første omgang, men rakk akkurat ikke frem på et fint innlegg fra Danny Welbeck.

I det 58. minutt gikk England opp i føringen. Ballen ble vunnet på egen banehalvdel. Engelskmennene kontret ved kaptein Wayne Rooney som spilte ut til Sterling på venstresiden. Liverpools kantspiller spilte en flott, presis pasning langs bakken. Welbeck kunne enkelt sette ballen i mål.

Rickie Lambert ble byttet inn i det 90. minutt, og pådro seg gult kort minuttet senere. Fire minutter på overtid spilte Lambert fint frem Welbeck som kunne fastsette resultatet til 2-0. England har fått en drømmestart i kvalifiseringen. De øvrige nasjonene i gruppen er Estland, Litauen, Slovenia og San Marino.

Utlånte Brad Smith fikk sin andre A-landskamp for Australia i 3-2-seieren mot Saudi-Arabia på Craven Cottage i London. Venstrebacken ble byttet inn i det 60. minutt, på stillingen 2-0 til Australia. The Socceroos vant kampen 3-2.