90 minutter for Origi

Divock Origi spilte hele kampen da Lille i kveld fullt fortjent ble slått på Goodison. Belgieren var anonym for et svakt fransk lag. Aspas ble sittende på benken.

Den unge belgieren måtte finne seg i spredt pipekonsert fra hjemmesupporterne, som hadde fått med seg hvilken klubb gjestenes nummer 27 skal spille for neste sesong.

Hjemmelaget ledet 2-0 til pause etter scoringer av Leon Osman og Phil Jagielka, og Steven Naismith la på til 3-0 i den andre omgangen.

Origi startet kampen på venstrekanten, men flyttet seg over på høyre for å bli mer involvert. I den andre omgangen befant han seg til venstre frem til de siste ti minuttene. Han fikk utfordret Tony HIbbert et par ganger, men det var generelt lite samhandling i det franske laget.

I en annen Europa League-kamp i kveld spilte Sevilla hjemme mot Standard Liege. Det spanske laget vant kampen, og scoret en kandidat til månedens mål, men utlånte Iago Aspas ble ikke involvert. Han ble sittende på benken.