Advarer van Gaal mot nivået i ligaen

Brendan Rodgers advarer den ferske Manchester United-sjefen mot nivået i Premier League. Liverpoolmanageren beundrer van Gaal, men ønsket ikke samarbeid med nederlenderen.

I mai 2012 var Liverpool i samtaler med Manchester Uniteds nye manager om en rolle som sportsdirektør. Ian Ayre dro til nederlenderens feriehus i Albufeira, og selv om han selv skal ha vært mer interessert i en managerjobb, var han åpen for muligheten med å jobbe som sportsdirektør. Det var ikke Brendan Rodgers interessert i - men han beundrer likevel 62-åringen

 

- Jeg beundrer hans arbeid og hans karriere. Han er en veldig erfaren manager, og en veldig bra manager som har jobbet i noen store klubber. Når du kommer opp som trener ser du på de som har en visjon og filosofi, og han er åpenbart en av dem, sier Rodgers til ITV om mannen som tok Nederland til VM-bronse forrige måned.

 

- Jeg tror han vil finne ut at konkurransen i denne ligaen blir annerledes fra hvilken som helst annen liga han har jobbet i. I mange av de andre ligaene er det ett eller to lag en forventer skal vinne.

 

- Dette er en liga hvor topplagene spiller mot bunnlagene, og på hvilken som helst dag kan du tape. Du får ikke det i så mange andre ligaer. Jeg tror konkurransen vil overraske ham, og det har jeg fra andre utenlandske managere jeg har snakket med med årene.


Manchester United slo Liverpool 3-1 i finalen av Guinness International Champions Cup natt til tirsdag. Lagene møtes i ligaen 13. desember (Old Trafford) og 21. mars (Anfield).