Alle gode ting er tre?

Martin Skrtel gjorde to mål mot Arsenal i forrige kamp. I kveld har han muligheten til å score mot Fulham for tredje kamp på rad.

Slovaken har nettet i Liverpools to siste kamper mot Fulham, begge 4-0 seire på Anfield.

Liverpool vant altså 4-0 over Fulham i november. Foruten Skrtel scoret Luis Suarez to mål, mens den siste scoringen var et selvmål av Fernando Amorebieta. Martin Jol var manager i Fulham på den tiden.

Forrige sesong vant Liverpool 3-1 på Craven Cottage, etter at vertene hadde tatt ledelsen ved Dimitar Berbatov før tre minutter var spilt. Daniel Sturridge gjorde hat-trick for gjestene. Bare tre fra Liverpools startellever i den kampen i mai i fjor vil trolig starte kveldens kamp, nemlig Philippe Coutinho, Jordan Henderson og Sturridge.

Etter at toppdivisjonen i England tok navnet Premier League har Liverpool vunnet sju og tapt fem kamper på Craven Cottage. Totalt både hjemme og borte har Liverpool vunnet 15, spilt uavgjort i fire og tapt seks av 25 møter. Lagene har aldri spilt uavgjort på Craven Cottage i Premier League.

Den siste uavgjortkampen mellom lagene i London kom i desember 1967, da nylig avdøde Tony Hateley gjorde Liverpools mål i en kamp som endte 1-1.

Liverpool har holdt nullen i ni av de siste 15 kampene mot Fulham både hjemme og borte, men i bare to av de siste ti på Craven Cottage. Laget fra Merseyside har vunnet fire og tapt to av de seks siste ligakampene mellom lagene i London.

Liverpool håper å vinne begge ligakampene mot Fulham for andre år på rad. Klarer de det, blir det i så fall femte gangen de vinner begge oppgjørene i Premier League-æraen.

Luis Suarez, med fire, har gjort flere mål mot Fulham i Premier League enn noen annen Liverpool-spiller. Daniel Sturridge er en av tre spillere som står bokført med tre mål.

Sturridge har gjort mål i Liverpools siste fem ligakamper. Han er den første siden Dirk Kuyt i 2010/11 til å klare noe slikt. Den siste som scoret i seks ligakamper på rad var John Aldridge i 1988/89. Han scoret den gangen i åtte ligakamper på rad.

Sturridge har scoret i 16 av sine 20 kamper denne sesongen, og i 14 ulike ligakamper. Han er dermed bare fem bak Robbie Fowlers klubbrekord i Premier League, som lyder på scoring i 19 ligakamper i samme sesong. Suarez har forøvrig scoret i 12.

Jordan Henderson har startet hver eneste ligakamp for Liverpool siden mars i fjor. Han har spilt i samtlige av Liverpools siste 45 ligakamper.

Liverpool har tatt 16 poeng på bortebane denne sesongen, noe som er to poeng mer enn på samme tid forrige sesong. Dette er færrest bortepoeng av alle de åtte best plasserte lagene.

De røde har vunnet to av sine siste ni bortekamper i Premier League. De gjorde fem mål i begge disse kampene, mot Tottenham og Stoke. De har holdt nullen i bare en av disse ni kampene.

Liverpool har gjort 63 mål på de 25 første ligakampene. De har aldri tidligere gjort så mange mål etter 25 kamper i toppdivisjonen.

63% av Liverpools mål denne sesongen har kommet i første omgang. De har gjort mål før pause i samtlige av de siste 15 ligakampene.

På bortebane i ligaen har Liverpool scoret 25 mål. Bare Arsenal og Manchester City (med 26) har gjort flere.

Det er imidlertid bare fem lag (inkludert de fire bunnlagene) som har sluppet inn flere enn Liverpools 21 på bortebane.

Liverpool har et snitt på to poeng per kamp etter 25 kamper for bare andre gang i Premier League-æraen. Forrige gang det skjedde var i 2008/09. Den gangen hadde de 54 poeng da det gjensto 13 kamper å spille.

Siden tapet for Chelsea i romjulen har Liverpool tatt 14 poeng av 18 mulige, med fire seire og to uavgjortkamper.

Fulham har gjort 19 mål på 25 Premier League-kamper mot Liverpool. 16 av disse er kommet på Craven Cottage.

Kun en ligakamp mellom lagene på Craven Cottage har endt uten at noen av lagene klarte å score. Det skjedde i april 1963.

Fulham har vunnet tre av sine siste 16 hjemmekamper i ligaen. De har tatt 10 av 48 mulige poeng på disse.

Før de klarte uavgjort på Old Trafford i helgen hadde Fulham tapt fire ligakamper på rad. Deres siste ligaseier kom mot West Ham (2-1) på Craven Cottage 1.nyttårsdag.

Fulham har sluppet inn 25 mål på hjemmebane, noe som er flere enn noen annen Premier League-klubb. De har sluppet inn 55 mål totalt i ligaen denne sesongen, noe som er klart flest av alle i toppdivisjonen.

I løpet av sine siste 14 kamper har de holdt nullen bare en gang.

Deres tre hjemmeseire denne sesongen kom mot Stoke (1-0), Aston Villa (2-0) og West Ham (2-1).

I løpet av de siste sju ligakampene har London-klubben gjort fem mål. Steve Sidwell har gjort tre av disse.

Etter at Rene Meulensteen tok over som manager har laget sluppet inn 31 mål på 12 ligakamper.

Kilde: Liverpoolfc.com