Allen og Johnson mister Burnley-kampen

Joe Allen og Glen Johnson er uaktuelle mot Burnley, men Mario Balotelli er skadefri.

Verken Joe Allen eller Glen Johnson spiller bortekampen mot Burnley 2. juledag. Det bekreftet Liverpool-manager Brendan Rodgers på formiddagens pressekonferanse på Melwood.

Les også. Flanagan og Johnson forventes tilbake i januar

Allen sliter med en kneskade, mens Johnson fortsatt ikke er klar etter lyskeskaden han pådro seg i 0-3-tapet mot Manchester United på Old Trafford. Backen er trolig også uaktuell for de øvrige julekampene mot Swansea og Leicester, men 30-åringen er ventet tilbake i januar.

Mario Balotelli er skadefri og klar til dyst på Turf Moor, etter å ha vært ute med skader og suspensjon siden 8. november. Italieneren sonet karantene mot Arsenal etter en Instagram-post som kunne tolkes anti-semittisk og rasistisk, men 24-åringen ba raskt om unnskyldning. Det engelske fotballforbundet (FA) trodde på Balotellis forklaring og lot ham slippe unna med én kamps karantene.

– Det er viktig at Mario er tilbake etter karantene, særlig på grunn av Fabio Borinis suspensjon. Det gir oss flere muligheter, sier manager Rodgers, ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.