Allen tilbake mot WBA

Joe Allen vil trene i dag, og dersom det går bra håper han at han kan gjøre comeback borte mot West Bromwich på søndag. Frustrert over skadeproblemene.

I slutten av november fant 23-åringen fra Carmarthen tilbake til storformen han viste i starten på sin Liverpool-karriere, frem til han ble skadet mot Chelsea i romjula. Han prøvde seg igjen mot Aston Villa, men var fortsatt ikke hundre prosent klar. Nå håper han at han har lagt skadeproblemene bak seg.

 

- Manageren forteller meg at han har har tro på at jeg vil komme tilbake fra skaden. Dette er første gang jeg har hatt så mange tilbakeslag i løpet av så kort tid, så det handler bare om å jobbe hardt. Før dette tilbakeslaget følte jeg at jeg var tilbake på det nivået jeg vet at jeg har inne, og jeg har tro på at jeg kan gjøre det igjen fra nå og til slutten av sesongen, sier den sympatiske waliseren til Liverpoolfc.com.

 

Foran Merseyside-derbyet sa Brendan Rodgers at Joe Allen var i trening og hadde en mulighet til å bli involvert, men tirsdag kveld var han verken på banen eller benken. Nå håper han at han er tilbake mot West Bromwich på søndag.

 

- Jeg er tilbake på trening på fredag, og så lenge det går bra vil jeg forhåpentligvis være med i troppen for helgens kamp. Det å bli skadet er det mest frustrerende i fotball. Du må bare være klar når du er tilbake og får sjansen. Jeg utvikler meg fremdeles som spiller, og vil gjøre det de neste årene, så drømmen min er å få det til her i Liverpool, og mitt hovedmål er å komme meg inn på laget og få spille mange kamper på rad mellom nå og slutten på sesongen.

 

Allen har bare startet åtte kamper denne sesongen. Dersom han får spilletid mot West Bromwich vil han være involvert for 50. gang i den røde trøya.