Alli på alles lepper

Dele Alli virker å være navnet på alles lepper når det gjelder spillere linket til Liverpool de siste dagene.

Brendan Rodgers og sjefsspeider Dave Fallows var tilstede under MK Dons sin FA-cupkamp i Wigan på lørdag for å følge den slepne 17 år gamle midtbanespilleren. Om tenåringen er en kar Liverpool-manageren har i tankene for en overgang allerede i dette transfervinduet er høyst uvisst, selv om Mirror hevder at Liverpool nærmer seg et kjøp av unggutten.

En som Rodgers definitivt har i kikkerten er Basel-vingen Mohamed Salah. Men Liverpool virker lite lystne på å betale de £12M som den sveitsiske klubben forlanger, noe som gir andre klubber en mulighet til å «stjele» egpyteren foran nesen på Anfield-klubben. Ifølge russiske kilder skal Zenit St Petersburg være en av klubbene som prøver på dette.

Ellers registrerer vi at den tidligere Chelsea-spissen Salomon Kalou ønsker seg tilbake til England, og linkes både til Liverpool, Tottenham og Arsenal. Lille skal være villige til å gi slipp på 28-åringen for bare £2.5M.

Nuneaton Towns 21 år gamle nederlandske keeper Kelle Roos er en annen spiller i Liverpools søkelys, om vi skal tro kilder i Holland. Cardiff skal også vise interesse for den unge målvakten.