Almería sikret godt utgangspunkt

Suso startet kampen da Almería spilte 1-1 borte mot Racing Santander i cupen i kveld.

Almería-trener Francisco sendte utpå et reservepreget lag til bortekampen mot Racing Santander, men andalusierne fikk likevel med seg et godt utgangspunkt foran returen førstkommende tirsdag.

Markerte seg ikke

Miguel Ángel Corona sendte Almería i ledelsen i første omgang, men unggutten David Concha utlignet etter sidebyttet. Suso spilte 83 minutter før han ble byttet ut til fordel for Óscar Díaz – uten å markere seg i særlig grad. Det endte 1-1 på El Sardinero.

Kampen vil trolig bli husket for Racing-fansens forsøk på å angripe klubbstyret på tribunen, samt Racing-spillernes protest etter kampstart. Hjemmelaget stod stille i 15 sekunder etter avspark og markerte sin misnøye med manglende lønnsutbetalinger.

Pacheco scoret for Alcorcón

Liverpool-koblede Martín Montoya (22) spilte hele kampen for Barcelona, som vant 4-0 hjemme mot Getafe. Høyrebacken noterte seg for målgivende pasning på katalanernes tredje scoring, da han serverte Lionel Messi etter å ha gjort et sugende løp inn i bortelagets boks. Montoya fikk dermed æren av å assistere argentinerens comeback-scoring.

Eks-Liverpool-angriper Dani Pacheco var også i aksjon i kveld. 23-åringen ble matchvinner for Segunda-laget Alcorcón, som vant 1-0 hjemme mot Espanyol. Pacheco satte inn seiersmålet på et frekt frispark som tok Espanyol-målvakt Germán Parreño på senga og sørget for at Madrid-laget har et brukbart utgangspunkt foran returen i Barcelona neste uke.