Alonso håper Liverpool går videre

Xabi Alonso håper at Liverpool tar seg videre fra gruppe B, og at han får sjansen til å møte gamleklubben. Glad for å se de helrøde tilbake i Champions League.

I sommer gikk 32-åringen fra Real Madrid til Bayern München, hvor han har fått mye skryt for sitt spill så langt denne sesongen.

 

- Da trekningen ble gjort var det et lite sjokk, for jeg husker at jeg var på medisinsk sjekk i München. Jeg kom ut fra en scan, og agenten min spurte meg om jeg hadde sett trekningen. Jeg sa at jeg ikke hadde det, og han fortalte meg at det var Liverpool og Madrid.

 

- Det var som et sjokk for kroppen min, fordi jeg var fortsatt Madrid-spiller. Jeg var veldig glad for at Liverpool var tilbake i Champions League, sier Alonso i et eksklusivt intervju med Liverpoolfc.com som vil sendes på nylanserte LFCTV HD kl. 21.00 i morgen kveld.

Spanjolen spilte 210 kamper for LFC.

 

- Jeg tenkte at jeg ville elske å dra tilbake og spille mot Liverpool på Anfield, fordi det hadde vært så viktig for meg, og jeg ønsket å være der.

 

- Forhåpentligvis går Liverpool videre til neste runde, og forhåpentligvis kan vi møtes på et senere tidspunkt. Det å være tilbake ville vært å slutte sirkelen. For noen år siden spilte vi med Real Madrid på Old Trafford, og Cristiano Ronaldo spilte på sin gamle hjemmebane. Det var veldig følelsesladet for han. Jeg tenker at dersom jeg gjorde det samme, ville det vært veldig emosjonelt. Forhåpentligvis vil det skje.

 

Han synes det er godt LFC er tilbake i det gode selskap.

 

- Det var smertefullt å ikke se Liverpool i Champions League. Klubben har den sjarmen og prestisjen at du ønsker å se dem tilbake i Champions League. Derfor er jeg så glad for at de er tilbake og spiller mot de beste lagene i Europa. Det er der de fortjener å være.