Anfield får nytt gress til sommeren

Brendan Rodgers har fått juleønskene sine oppfylt: Nytt gress på Anfield og Melwood.

Brendan Rodgers var misfornøyd med gressteppet på Anfield etter 2-2-kampen mot Arsenal på søndag. På selveste julaften bekrefter Liverpool-manageren at underlaget skiftes ut til sommeren.

– Banemennene på Anfield og Melwood er fantastiske og jobber utrettelig, men banene her er gamle. Heldigvis får vi erstattet dem til sommeren. Det vil utgjøre en forskjell for tempoet i spillet vårt, sa Rodgers på pressekonferansen før kampen mot Burnley, skriver Liverpools offisielle nettsted.

Frykter Anfield-spretten

Både treningsanlegget Melwood og Anfield får nye gressmatter til sommeren, men Rodgers understreker at han ikke bebreider banemannskapet for den dårlige kvaliteten på spilleflatene.

– Det dreier seg om eldre baner som ikke er skiftet ut på lang tid. Slik vi spiller fotball, kan dårlige gressmatter være en stor ulempe for oss. Av og til er det vanskelig å spille på en touch fordi man er usikker på hvordan ballen spretter, sier nordiren.

Roser banemannskapet

Siden underlaget ikke oppgraderes før til sommeren, må Liverpool avslutte sesongen på den nåværende gressmatta på Anfield. Laget er derfor ekstra avhengige av banemannskapets innsats ut sesongen.

– Som klubb skal vi gjøre det beste ut av det. Banemennene jobber utrettelig for at banen skal være best mulig. Slik vil det være ut sesongen, avslutter Rodgers.