Antyder landslagsdebut for McLaughlin

Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill antyder at 19 år gamle Ryan McLaughlin vil få sin A-landslagsdebut i privatlandskampene mot Uruguay og Chile.

Liverpool-backen er en av fem spillere i O'Neills tropp som ikke har A-landskamper fra før.

- Det har vært litt frem og tilbake med Ryan,
men nå har han sagt seg tilgjengelig for landslaget igjen og ønsker å spille for Nord-Irland. Denne turen er en flott sjanse for ham til å spille seg til en fast plass i troppen, uttaler O'Neill til Belfast Telegraph.

Ettersom kampene mot Uruguay og Chile er privatlandskamper, vil McLaughlin fortsatt ha muligheten til å skifte landslag og spille for Irland senere i karrieren om han ønsker det. Men O'Neill tror ikke det blir en aktuell problemstilling.

- Jeg tror Ryan har bestemt seg for å spille for Nord-Irland nå. Han ville ikke takket ja til å dra på denne turen med oss om han ikke ønsket det, og han er en flott tilvekst til troppen vår.

- Ryan er en ung spiller som er på vei til å slå gjennom, og vi er ivrige etter å utvikle våre beste unge spillere og hjelpe dem til å bli bedre.

- Vi har bare en annen naturlig høyreback i troppen i Lee Hodson, så Ryan vil automatisk gi oss konkurranse om plassen i den posisjonen. Han kan også spille vingback, som jeg føler er hans beste posisjon.

McLaughlin avsluttet sesongen på lån hos Barnsley, og etter samtaler med Liverpool-manager Brendan Rodgers tror landslagssjef O'Neill at Liverpool kommer ut til å sende høyrebacken på et nytt låneopphold igjen til høsten.

- Jeg tror han vil bli lånt ut på nytt, noe som vil gjøre ham godt. Liverpool vil styrke stallen sin i sommer, noe som vil gjøre det vanskeligere for Ryan å slå igjennom der. Dersom han velger et nytt låneopphold vil han få større muligheter til å imponere, avslutter O'Neill.