Antyder minst tre uker for Sturridge

Daniel Sturridge vil ikke være involvert mot Newcastle, Real Madrid eller Chelsea, og trolig vil han heller ikke være med på neste landslagssamling. Spissen twitret om skaden i dag.

Sist Daniel Sturridge spilte en kamp for Liverpool var mot Tottenham 31. august. Han sliter for tiden med en leggskade, og det har ikke blitt satt noen dato for comeback. Noe som virker helt sikkert er at han vil miste kampene mot Real Madrid og Chelsea.

 

- Nei, jeg tror ikke det, svarte Rodgers til Liverpool Echo på spørsmål om 25-åringen ville bli involvert i noen av de kampene.

 

Dermed vil han også miste Englands kamper mot Slovenia og Skottland, og vil tidligst være tilbake mot Crystal Palace søndag 23. november. Nesten tre måneder siden forrige kamp for Liverpool.

 

- Vi får bare se hvordan han er her med Liverpool over de neste ti dagene, og ta det derfra. Men det er lite trolig, svarte han på spørsmål om han ville være aktuell for landslaget.

 

Sturridge sa i går i et intervju med talkSPORT at han trodde skadeproblemene kunne ha vært noe han har arvet, ettersom flere familiemedlemmer også har slitt med muskelskader.

 

- Jeg er ingen ekspert på gener eller medisin, så jeg kan ikke kommentere. Jeg kan bare konsentrere meg om skaden hans nå og hva det medisinske støtteapparatet vårt, som er fantastisk, forteller meg. Han er i midten av en restitusjonen, og vi får se hvor lang tid det tar. Alt vi vet er at han har en strekk i leggen etter sin andre skade, og at han jobber med å bli bra igjen fra det.

 

I dag twitret Daniel Sturridge om skaden sin.