Åpent brev fra Agger

Daniel Agger takker supporterne for tilbakemeldingene etter den «ekstremt vanskelige» avgjørelsen om å forlate klubben i et åpent brev til Liverpool Echo.

«Liverpool har vært en så stor del av livet mitt og familiens liv i så langt tid at det er ekstremt vanskelig å reise.»

«Jeg vil starte med å si at Liverpool-supporterne stadig overrasker meg. Siden nyheten om overgangen ble kjent, har jeg mottatt veldig mange positive meldinger og lykkeønskninger for fremtiden. Ikke bare fra fansen i Liverpool, men rundt om i hele verden.»

«Familien min og jeg har alltid merket støtten deres; det er noe som er unik for denne fotballklubben, denne byen og våre supportere. Det har vært et privilegium å få representere denne klubben, og jeg vil alltid være takknemlig for alt jeg har lært i løpet av tiden min her.»

«Da jeg ankom denne store klubben, kom jeg som en 21 år gammel gutt med mye å lære. Liverpool har hjulpet meg med å vokse opp og forme meg til å bli den mannen jeg er i dag. Jeg er stolt over hvem jeg er blitt, og jeg kunne ikke vært den personen jeg er i dag uten tiden min i Liverpool.»

«Jeg har hatt æren av å bo i denne sammensveisede byen, og opplevelsene mine som Liverpudlian er uforglemmelige. Til slutt vil jeg ønske klubben lykke til denne sesongen. Jeg skal heie på dere hele veien, som millioner av andre.»

«You’ll Never Walk Alone.
Daniel Agger