Arbeides med ny kontrakt for Sterling

Liverpool ønsker å forlenge avtalene til en rekke spillere, inkludert Raheem Sterling. Brendan Rodgers mener Mario Balotelli ikke er av verdensklasse, men har potensiale til å bli det.

Ifølge Liverpool har Raheem Sterling en såpass beskjeden grunnlønn som £30.000 i uka. 19-åringen, hvis nåværende kontrakt løper til 2017, vil imidlertid sammen med flere andre på Anfield bli tilbudt forbedrede avtaler med det første.

- Det er pågående samtaler mellom eierne og meg selv når det gjelder kontrakter for en rekke spillere, forklarer Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Angående situasjonen til Raheem er vi avslappet. Klubben håndterer dette og jeg er sikker på at vi vil finne en løsning. Han trives godt her, det er hva som betyr noe, fortsetter manageren om tenåringen som har vært Liverpools store spiller så langt i sesongen.

En spiller som røde fans håper vil begynne å lage overskrifter snart, og da sportslige sådanne, er Mario Balotelli. En spiller som var sommerens dyreste angrepskjøp og som uunngåelig kommer til å bli sammenlignet med Luis Suarez framover.

- Jeg tror Mario har potensiale til å bli en spiller av verdensklasse, hevder Rodgers. – Verdensklasse handler om å være stabil på det høyeste nivået.

- Suarez løftet seg selv, det er det ingen tvil om. Han var ikke verdensklasse da han kom hit, men da han forlot klubben for å reise til Barcelona hadde han satt seg selv i den kategorien gjennom sin stabilitet. Du kan ikke sammenligne Suarez og Mario, men Mario utvikler seg som en landslagsspiss og han har erfaring.