Arbeidsgruppe med fokus på billettpriser

Liverpool FC har gått med på å nedsette en arbeidsgruppe som skal ha fokus billettprisene etter å ha møtt supportergruppene Spirit of Shankly og Spion Kop 1906.

- Møtet var positivt, og dette er et etterlengtet steg i riktig retning, kommenterer Spirit of Shankly på sin nettside.

- Selv om vi ikke var enige om alt, var det bred enighet om flere viktige temaer. Blant annet at billettprisene påvirker støtten og stemningen inne på Anfield. Det som gjør klubben så unik, inkludert støtten med flagg og bannere, må beskyttes. Dette handler om en langsiktig plan som sørger for at tradisjonene og historien blir arvet av fremtidige generasjoner.

- Billettprisene har økt betydelig mer enn lønns- og prisstigningen ellers i samfunnet i mange år. Vi foreslo at klubben skulle etablere en arbeidsgruppe for å se på billettprisene, og bidra til å finne løsninger. Vi er glade for at klubben sa ja til dette, og nå vil starte diskusjoner med oss om hvordan denne gruppen skal være sammensatt. Vi forventer at det skjer i de kommende ukene, og vi er glade for at klubben skjønner at dette er en hastesak som vi må ta fatt på nå.

Ifølge Liverpool Echo har Liverpool FC sagt seg villige se mer nøye på prissettingen av Liverpools Europa League-kamper i denne forbindelse.

- Det er fortsatt et stykke å gå før fotball blir rimeligere. Vi vil fortsette å jobbe for dette, og vil holde supporterne underrettet.

- Vårt møte med klubben har åpnet en dør for oss til å begynne diskusjoner omkring hvordan vi sammen kan løse dette problemet. Vårt standpunkt er klart. Folk har ikke råd til å gå på fotballkamper lenger, og vi kommer ikke til å gi oss før vi har fått en forandring på det. Ved at klubben nå har sagt seg villige til å rådføre seg med supporterne kan det bli lettere å komme til langsiktige løsninger.