ÅRETS HJEMMESIDE DELT UT

Etter sesongen 2013/2014 ble Liverpool.no kåret til «Årets hjemmeside» av Supporterunionen for Britisk Fotball. I går ble trofeet delt ut.

Styremedlem Nils-Jacob Førli mottok trofeet på vegne av Supporterklubben på gårsdagens årsmøtet for Supporterunionen i Oslo.

I begrunnelsen for kåringen uttalte juryen:

«Først og fremt ser vi på førsteinntrykket når vi kommer inn på hjemmesiden. Layout, ryddighet, bruk av farger, bilder, bannere, og ikke minst det totale innhold. I dag bør også en hjemmeside ha et relativt nytt program, slik at den kommuniserer med andre sosiale medier, som Facebook, Twitter og G+.»

Juryen berømmer også redaksjonen:

«En god skribent har først og fremt kunnskap om sitt emne og er en god formidler. Skriver lett og ledig og har en "snert" i sine innlegg. Et godt bilde til innleggene er også meget viktig, Det samme er god oppløsning/størrelse og en link til innlegget. Mange supporterklubber er flinke til å dele daglige nyheter med sine medlemmer. Det som er vanskelig og tar tid er å oppdatere informasjon og fakta som stadig endrer seg. Det er også viktig å se en kvalitetshevning av siden over tid. Det er på dette nivået vi finner de beste hjemmesidene.»

Supporteruninen la også vekt på informasjon fra Supporterklubben og muligheten til å lese medlemsbladet The Kopite digitalt:

«Vi vet hjemmesiden er svært viktig for medlemmene. Som LFC-supporter vil du kunne følge klubben daglig med nyheter av meget høy troverdighet. Hvis vi skal trekke fram noe vi synes er ekstra bra, så blir det SISTE FRA SUPPORTERKLUBBEN, en genial informasjonskanal. Et annet stort pluss for medlemmene er muligheten å lese medlemsbladet Kopite digitalt.»

Nils-Jacob møtte for redaktør Torbjørn Flatin, som var på St James Park i går, og sier han på vegne av styret er stolt over det arbeidet som blir gjort på alle områder på Liverpool.no. – Våre digitale plattformer skal imidlertid utvikles ytterligere de neste årene og sammen med redaksjonen skal vi levere enda mer og enda bedre i fremtiden. Vi satser videre og dette trofeet viser at vi er på rett spor. Takk til alle våre ansatte og frivillige i rekkene som har bidratt til dette resultatet!

Bak Liverpool.no kom:

www.qpr.no
www.united.no
www.derbycounty.no
www.pompey.no