Årets Supporter 2013/14

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2013/2014.

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse mot britisk fotball og mot sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en utfyllende og god innstilling om hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter.
 
Komiteen vil legge vekt på supporteren som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs en ildsjel som med sin kunnskap og innsats skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supporteren som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående. Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball og vi ser fram til å lese om din kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90 sesongen.
 
Kåringen og utmerkelsen av Årets Supporter vil bli presentert under TV 2 Sport Premium HD sendinger mot slutten av sesongen!
 
Årets jury består av: Øyvind Alsaker TV2, Anders Christensen (SBF) og Trond Fuhre (jury leder/SBF)
 
Send deres innstilling av kandidat til: [email protected]
 
Frist for innsending: Søndag 20. april.
 
Årets jury ser fram til å høre fra deg/dere, la oss bli imponert av deres kandidat.