Årets supporter 2014

På kveldens årsmøte i Supporterklubben ble Andri Magnusson kårets til Årets Supporter 2014. Andri er leder for Hamar Redheads. Vi gratulerer!

Styrets begrunnelse som ble lest på årsmøtet:

«Årets Supporter 2014 var en sterk kandidat i fjor, og han har fulgt opp sitt gode arbeid også den seneste sesongen. Han har frem til nå ledet en aktiv og voksende lokalavdeling av Liverpoolsupportere, og han overlater en veldrevet og stor gruppe til sin etterfølger. Avdelingen har hatt fin medlemsøkning og stadig større fremmøte på det lokale samlingsstedet til Liverpools kamper. Det er flere ressurspersoner i gruppen. De har samlet inn mye penger til både

Hillsborough-arbeidet og 23 Foundation. De har hatt tippekonkurranse på alle kamper og auksjonert bort drakter.

Miljøet i gruppen er godt, mye takket være et velfungerende styre. De har deltatt med en stor gruppe på Jamie Carraghers festmiddag i Elverum og hadde hele 50 stk over på en svært vellykket fellestur med VING/supporterklubben i sesongens siste kamp mot Newcastle. Supporterklubbens styre er glade for alle lokale initiativ og miljøer der Liverpool supportere kan samles og trives, og vi verdsetter innsatsen som her er vist over tid.

Vinneren er opprinnelig fra Island, men har bosatt seg på Hamar med sin norske kone og to barn. Hans kone er også en lidenskapelig supporter, og de har begge besøkt Anfield ved flere anledninger.

Vinneren har gitt mye av sin tid og sin entusiasme for å videreutvikle en god supporterkultur i Red Heds Hamar.

Vinneren er Andri Magnusson. Vi gratulerer hjerteligst med utnevnelsen til Årets Supporter!»

Thomas Larsen Bergheim og Andri Magnusson.