Arnold og Phillips er klare for innsats i USA

Liverpools lovende unggutter Trent Arnold og Adam Phillips skal spille for England U17 i den internasjonale Nike-turneringen for U17-landslag i USA. Yan Dhanda har trukket seg fra troppen.

England U17 møter vertsnasjonen USA på Premier Sports Campus i Sarasota kommende fredag. De spiller deretter mot Brasil på søndag og Australia tirsdag 2.desember.

- Forhåpentligvis vil vi gjøre det bedre enn i fjor, sier Arnold til det engelske fotballforbundets offisielle nettside. 16-åringen var nemlig med da England U16 tapte 5-1 for USA i samme turnering for ett år siden.

- Det er flere i troppen som var med i fjor også. Vi fikk et dårlig resultat mot USA da, men jeg mener vi har en mye bedre sjanse til å få et godt resultat og få revansje denne gangen, legger han til.

- USA er et fysiskt sterkt lag, men de spiller god fotball også. Jeg tror ikke vi forventet at de skulle være så gode i fjor. Vi er mye bedre forberedt på hva vi har i vente på fredag.

- Vi må være fokuserte på kampen, og ikke la oss affisere av publikum. Det er hva som er viktigst. Jeg tror vi følte presset i fjor, men det blir annerledes denne gangen, da vi vet hva vi kan forvente nå og har lært av det som skjedde i fjor.

Arnold var fast inventar på England U16, men har ikke vært involvert med England U17 siden åpent nordisk mesterskap i sommer. Han ble ikke tatt ut til England U17 sine kamper i august og oktober, men håper nå å benytte de tre kampene i USA til å etablere seg i troppen.

- Jeg er glad for å være tilbake i troppen. Jeg ønsker å være fast inventar. Det var selvsagt skuffende å ikke komme med i troppen til EM-kvalifiseringen, men jeg vet at jeg kan gjøre meg bemerket nå, og forhåpentligvis blir jeg inkludert i John Peacocks neste tropp også.

- Vi møter andre spillestiler enn vi er vant med hjemmefra i disse kampene, hvor vi møter spillere fra Brasil og andre deler av verden. Det er noe både jeg og de andre guttene definitivt vil lære av.

Arnold har tidligere blitt brukt som sideback, men har denne sesongen blitt flyttet frem på midtbanen.

- Jeg liker fortsatt å spille i forsvaret, og dersom laget har behov for å benytte meg som back kan jeg fortsatt spille der, men jeg liker å spille på midtbanen.

- Jeg anser meg selv som en god pasningsspiller, og tror jeg er i stand til å finne pasningsalternativer som andre kanskje ikke ser. Det er en viktig egenskap for en midtbanespiller.

- Jeg har også scoret noen mål for Liverpool denne sesongen, men jeg har fortsatt ikke scoret for England. Forhåpentligvis blir det forandringer på det i denne turneringen.