Aspas håper å slippe til i FA-cupen

Iago Aspas fikk en sjelden sjanse fra start for Liverpool mot Hull på onsdag, og nå håper han på spilletid også i FA-cupkampen mot Oldham.

Spanjolen er uansett forberedt på en tøff kamp på søndag.

- Alle kamper her i England er vanskelige. Det er bare å se tilbake på hva som skjedde i ligacupen da vi møtte Notts County i høst, sier Aspas til Liverpoolfc.com.

- Det stod 2-2 etter 90 minutter, og vi måtte gjennom ekstraomganger før vi fikk scoringen som tok oss til neste runde, minner angriperen om.

- Derfor har vi ikke råd til å ta lett på søndagens kamp. Alle lag her er kapable til å slå deg. Alle cupturneringene er viktige her i England. Jeg husker jeg så de to finalene forrige sesong. Swansea møtte et lag fra League Two i ligacupfinalen, og så var det Wigan mot Manchester City i FA-cupfinalen. Dette er veldig spesielle begivenheter, ikke bare for spillerne, men også for supporterne.

- FA-cupen ser ut til å være en flott turnering å spille i, om jeg skal dømme ut fra å ha fulgt turneringen fra utlandet før jeg kom til England. Den har en høy status her, sammenlignet med hva som er tilfelle i Spania, hvor cupene ikke blir sett på som spesielt viktige.

- For oss er det viktig å ta en kamp om gangen, og nå må vi være så sultne som mulig foran kampen mot Oldham.