Aspas slapp til i supercupfinalen

Iago Aspas fikk spille en snau halvtime da Sevilla tapte supercupfinalen for Real Madrid. Brad Smith spilte en omgang da Swindon gikk videre i ligacupen.

Liverpools utlånte spiss, Iago Aspas, entret banen da 66 minutter var spilt av supercupfinalen i Cardiff. På det tidspunkt ledet Real Madrid 2-0, noe som også ble sluttresultatet. Real hadde god kontroll på kampen etter at Aspas entret banen, og Liverpools mann ble stort sett løpende mellom balltrillende Madrid-spillere og jage ball.

Brad Smith var i startoppstillingen til Swindon Town som gjestet Luton Town i 1.runde av ligacupen, eller Capital One Cup som turneringen heter nå. Den utlånte Liverpool-forsvareren fikk en omgang på Kenilworth Road før han ble byttet ut. På det tidspunkt var stillingen 0-0. Vertene tok ledelsen på et straffespark tidlig i annen omgang, men Swindon slo tilbake med to sene scoringer og tok seg til 2.runde.