Assaidi med målgivende

Oussama Assaidi noterte seg for en målgivende pasning til Stokes første mål da pottemakerne gikk videre i FA-cupen på Leicesters bekostning.

Assaidi la et flott innlegg fra venstre som Kenwyne Jones stanget i mål bak Kasper Schmeichel etter drøye kvarteret. Tidligere Liverpool-spiller Charlie Adam økte Stokes ledelse ti minutter ut i annen omgang på et kanonskudd fra langt hold, før Leicester fikk en redusering midtveis i omgangen. Assaidi ble byttet ut ti minutter før full tid. Han bidro med flere gode innlegg i kampen.

Conor Coady var med på å sende Aston Villa ut av FA-cupen da Sheffield United vant 2-1 på Villa Park i ettermiddag. Coady erstattet Jose Baxter i det 80.spilleminutt, og like etterpå scoret tidligere Liverpool-junior Ryan Flynn vinnermålet.

Jack Robinson spilte hele kampen for Blackpool, som er ute av FA-cupen etter å ha tapt 2-1 i lokaloppgjøret mot Bolton. Tidligere Liverpool-spiller David N'Gog gjorde vertenes første mål.