Assaidi nær ved å senke Everton

Oussama Assaidi scoret Stokes ledermål mot Everton, men Leighton Baines utlignet på overtid fra straffemerket. Fabio Borini tilbake etter kollaps og spilte 45 minutter for Sunderland.

Oussama Assaidi scoret sitt andre mål på tre kamper da han sendte Stoke i ledelsen mot Everton. Målet kom på en fin avslutning fra utenfor 16-meteren i det 49. minutt. Scoringen så også ut til å bli seiersmålet, men tidligere Liverpool-spiller Jermaine Pennant forårsaket straffespark på overtid. Leighton Baines var sikker eksekutør fra ellevemetersmerket, og dermed poengdeling på Britannia Stadium. Assaidi spilte samtlige minutter. Poengdeling for Everton og seier for Liverpool betyr at Liverpool gikk forbi Everon på tabellen.

Fabio Borini kollapset i pausen mot Cardiff 29. desember, men var tilbake for Sunderland til møtet med Aston Villa. Angriperen ble byttet inn i pausen, men fant ikke veien til nettmaskene. Det gjorde Aston Villas Gabriel Agbonlahor som scoret kampens eneste mål etter et kvarter.

Andre Wisdom var på banen hele kampen da Derby tapte 0-1 hjemme mot Wigan. Forsvarsspilleren var nær en ny målgivende pasning fem minutter før slutt, men Chris Martin klarte ikke å sette ballen i mål. Derby falt til 4.plass i Championship.

Blackpool tapte 0-2 borte mot Sheffield Wednesday. Connor Wickham sendte hjemmelaget i ledelsen med en avslutning som gikk via Jack Robinson og i mål. Robinson spilte 90 minutter

Adam Morgan kom aldri aksjon ettersom Yeovils hjemmemøte med Watford ble utsatt på grunn av overvann på banen.

Conor Coady spilte samtlige minutter i Sheffield Uniteds 1-2-tap borte mot Walsall.

Kristoffer Peterson var på banen hele kampen for Tranmere i 1-1-møtet med Wolverhampton på Prenton Park. Kantspilleren pådro seg gult kort. Begge lagene avsluttet med ti spillere.

Craig Roddan var ikke involvert da Carlisle tapte 1-2 borte mot Crewe.