Avgjørelse tas kl 16.00 i morgen

Fulham Football Club melder at det vil bli tatt en endelig avgjørelse i morgen klokken 15.00 lokal tid, altså klokken 16.00 skandinavisk tid, om Fulham v Liverpool blir utsatt eller ei.

Fulham FC har kommet med følgende pressemelding som blir gjengitt på Liverpoolfc.com:

«Etter en rekke henvendelser angående en mulig streik hos London Underground, som kan få konsekvenser for kampen mot Liverpool onsdag kveld, kan klubben bekrefte at den for øyeblikket baserer seg på at kampen vil bli spilt som planlagt.

Klubben er imidlertid bekymret for de konsekvensene en eventuell streik vil ha for vår evne til få tilstrekkelig med stab og vaktmannskaper på plass til rett tid, slik at vi kan åpne stadion tidsnok og håndtere det som skal skje fra portene åpner for publikum og frem til supporterne er dratt igjen.

Etter å ha rådført oss med lokale myndigheter og politiet, er det blitt bestemt at dersom det fortsatt er fare for streik klokken 15.00 i morgen (tirsdag), og klubben ikke kan garantere at vi får nok mannskaper på plass på stadion i tide, vil vi som en konsekvens av dette ikke være i stand til å innfri kravene i sikkerhetssertifikatet, og kampen vil da bli utsatt og spilt på en senere dato.

En ny pressmelding vil bli sendt ut klokken 15.00 i morgen, hvor det vil bli bekreftet om kampen blir spilt som planlagt eller blir utsatt.»

En talsmann for Liverpool FC sier følgende om situasjonen:

- Vi vil informere supporterne våre gjennom våre offisielle kanaler så snart mer informasjon foreligger angående kampen. Sikkerheten til supporterne må veie tyngst hos alle som er involvert i denne prosessen.