Balotelli sparket IKKE motstander i hodet

Etter gårsdagens treningskamp mellom Liverpool og Wolverhampton bak lukkede dører på Melwood har det florert med rykter på Twitter, der det påstås at Mario Balotelli sparket en Wolves-spiller i hodet. Dette stemmer ikke.

Midlands-avisen Shropshire Star slår fast at meldingene på sosiale medier bare er oppspinn. Det verserte flere ulike rykter på Twitter. Balotelli ble i de fleste av de falske anklagene beskyldt for å ha sparket en Wolves-spiller i hodet, men det var også versjoner der han ble beskyldt for å ha tråkket på spilleren og ha skallet ham ned.

Shropshire Star melder at det var et bilde som ble postet på Twitter som viser Wolves sin midtbanespiller George Saville ta seg til hodet, mens Balotelli omringet av flere Liverpool-spillere diskuterer med dommer Chris Foy, som satte fart på Twitter-ryktene.

Kilder i Wolves avdramatiserer det hele til Midlands-avisen, og sier at det dreide seg om en 50-50 duell mellom Balotelli og Saville, men ingen av de to ble liggende skadet, og kampen fortsatte.

Liverpool vant kampen 1-0 etter en scoring av Adam Lallana.