Bare Teixeira fikk 90 minutter

Bare Joao Carlos Teixeira spilte hele kampen av Liverpools utlånsspillere som var i aksjon i dag.

Oussama Assaidi erstattet en skadet Victor Moses etter bare 18 minutters spill, på stillingen 1-0 til Stoke, da Mark Hughes sitt mannskap tapte 3-1 i Sunderland. Marokkaneren hadde et brukbart skuddforsøk som Vito Mannone reddet i det 73.minutt. Sebastian Coates var ikke i Sunderland-troppen grunnet lårskaden som plager ham.

Jordon Ibe startet for Derby, men ble byttet ut etter 65 minutters spill av det målløse oppgjøret mot Millwall på The Ipro Stadium.

Joao Carlos Teixeira spilte hele kampen for Brighton, som klarte 1-1 mot Watford på Vicarage Road.

Brad Smith var ubenyttet reserve da Swindon Town vant 2-1 på bortebane over Leyton Orient i League One.

Rafael Paez er skadet, og var ergo ikke i troppen til Bologna som spilte 0-0 borte mot Vicenza i Serie B.

Luis Alberto var ubenyttet reserve da Malaga slo Granada 2-1 i La Liga. Gjestene tok ledelsen i første spilleminutt. Malaga utlignet etter en times spill, men fikk så en mann utvist 13 minutter senere. De klarte likevel å sette inn vinnermålet på straffespark ti minutter før slutt.