Barkley kan bli klar likevel

Ross Barkley kan komme til å spille i kveldens Merseyside-derby likevel, forteller Everton-manager Roberto Martinez. Delofeu rekker ikke kampen.

Ross Barkley har muligens vært Evertons beste spiller denne sesongen, før han pådro seg et brudd i tåa i FA cupkampen mot Queens Park Rangers tidligere denne måneden. Først ble det hevdet at 20-åringen ville være ute i seks uker og miste kveldens kamp på Anfield - men Everton-manager Martinez åpner for at han kan spille kampen på smertestillende.

 

- Det er mulig han vil ha en injeksjon, fordi skaden tillater det - men vi kan ikke risikere å miste han for en lengre periode. Det er mulig han vil få en injeksjon, sier Martinez til the Mirror.

 

Forsvarerne Phil Jagielka, Sylvain Distin, Seamus Coleman og Antolin Alcaraz blir fremdeles ansett som «svært usikre» til oppgjøret, noe som kan åpne for at John Heitinga får sin siste kamp for Everton før han blir solgt.

 

Martinez forteller videre at innlånte Gerard Delofeu fra Barcelona vil bli klar til helgens kamp, og dermed ikke rekker denne.

 

For Liverpool er det klart at Daniel Agger, Sebastian Coates, Mamadou Sakho, Glen Johnson, José Enrique og Lucas Leiva alle er uaktuelle. Joe Allen kan rekke kampen.

Kveldens kamp har avspark på Anfield kl. 21.00.