Behandler skaden i USA

Liverpool har sendt Daniel Sturridge til Los Angeles i USA for å fortsette rehabiliteringen av lårskaden som holder ham ute av spill frem til nyåret.

– Han er sendt bort for å jobbe med noen spesifikke ting, og han gjør det bra, fortalte Brendan Rodgers, som ikke har fått bruke den effektive målscoreren i kamp siden august, til pressen i dag.

Sturridge befinner seg på vestkysten av landet for å utnytte varmen. Det er planlagt at han skal holde være på motsatt side av Atlanterhavet i to uker, melder Liverpool Echo.

Manageren har fortalt at klubben skal undersøke og grave enda dypere i skadehistorikken til spissen for å finne ut hvorfor han stadig sliter med lårmuskulaturen.

Les også: Elleve skader på to år

25-åringen har ikke vært på fotballbanen siden de røde beseiret Tottenham på bortebane. Først pådro han seg en lårskade på landslagssamling i begynnelsen av september, så fikk han en strekk i leggen like før returen. Deretter sviktet det venstre låret nok en gang – for niende gang i karrieren, ifølge Rodgers.

– Han er fortsatt en Liverpool-spiller, men han er skadet for øyeblikket, og det er ikke særlig mye mer å legge til for min del. Han er ikke tilgjengelig. Jeg konsentrerer meg om spiller som er skadefrie og klare for å spille, og det er alt jeg tenker på, sier sjefen.

– Nå jobber han med det medisinske støtteapparatet på daglig basis, og jeg stoler på at de folkene har kontroll. Akkurat nå gjør laget det veldig bra. Når han etter hvert er skadefri, får vi se hvordan det går. Forhåpentligvis er det ikke altfor lenge til.