Bekrefter Moreno-kjøp

Klubben annonserer i kveld at Alberto Morenos overgang fra Sevilla til Liverpool er fullført. Den spanske venstrebacken har fått draktnummer 18 for de helrøde.

– I mine øyne er Liverpool den beste klubben i England, og jeg kunne ikke takke nei til å spille for dem, sier 22-åringen til klubbens offisielle nettsider.

Moreno forteller at han har pratet med Xabi Alonso, Pepe Reina og Álvaro Arbeloa om hvordan det er på Merseyside – og han har fått et positivt inntrykk av klubben.

– De sa at det er en spektakulær klubb. Alle fortalte meg at jeg kan vokse veldig mye som fotballspiller her fordi det er en enorm klubb. Jeg er veldig glad for å komme hit, fortsetter han.

Liverpool bekrefter også, som vi skrev i går, at Moreno ikke er tilgjengelig til kampen i morgen på grunn av at papirarbeidet ikke ble fullført innen fristen til Premier League. Dermed ligger han an til å få debuten sin borte mot Manchester City i 2. serierunde.

– Jeg skal gi alt jeg har og gjøre alt jeg kan for å hjelpe klubben.

– Imponerer hver gang

Brendan Rodgers forteller at han og Liverpool har fulgt nøye med nyervervelsen i den spanske toppdivisjonen over en lengre periode.

– Han er rask, sterk og har en god pasningsfot, skryter manageren.

Nordiren sier Moreno er en spiller med et enormt potensial, men legger til at venstrebacken er god nok til å spille og løfte laget allerede nå.

– Vi har fulgt med på ham i Spania en stund, og hver gang jeg har sett ham spille, har jeg blitt veldig imponert. Noe som også er viktig, er at han er ivrig etter å bli bedre. Og han vet hvor nødvendig det er å lære mer, fortsetter Liverpool-sjefen.

– Han sa at han hadde vært i Sevilla og at det ikke er like varmt her. Han fortalte også at fotballen er herlig her, og jeg sa at jeg er klar så fort formen min er på topp!

Klikk her dersom du ønsker siste nytt sendt rett til mobilen!