Bekrefter treningskamp i Dublin

Liverpool FC bekrefter at de vil spille en treningskamp mot Shamrock Rovers på Aviva Stadium i Dublin onsdag 14.mai. Avspark er satt til klokken 18.30.

- Vi ser frem til å komme tilbake til Dublin og spille foran våre irske fans, sier Liverpools kommersielle direktør Billy Hogan til Anfield-klubbens nettside.

- Klubben nyter en utrolig støtte i Irland, og vi takker det irske fotballforbundet for støtten i forbindelse med arrangementet, legger Hogan til.

Shamrock Rovers er Irlands mest suksessfulle klubb, med 17 ligatitler. Man må 32 år tilbake i tid for å finne sist Liverpool spilte mot Shamrock. Det var i en treningskamp på Milltown i Dublin den 23.november 1982. Kampen endte 1-1. Ian Rush gjorde Liverpools mål.

- Jeg spilte i den kampen mot Shamrock Rovers for mer enn tre tiår siden, og jeg husker målet jeg scoret. Det blir flott å møte dem igjen. Denne gangen håper jeg vi kan vinne, uttaler Rush.

- Vi er henrykt over at Liverpool vil spille denne kampen på Aviva Stadium. Det er to klubber med en stor historie og flotte fans som møtes, i det som bør bli en underholdende kamp og en stor begivenhet. Det blir en stor kamp å være involvert i for våre spillere, og en flott dag for våre fans og de irske Liverpool-supporterne. Mange av disse er også Shamrock-supportere, uttaler Shamrock-formann Jonathan Roche.

Billetter til kampen legges ut klokken 11.00 kommende fredag hos www.ticketmaster.ie. Liverpool FC vil også få tildelt en egen billettkvote som vil bli lagt ut for salg på mandag.

Liverpool vil stille med sitt førstelag, med unntak av skadede spillere og spillere som skal på landslagsoppdrag foran VM.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.