Bekymret for forsvarsspillet

Jamie Carragher er bekymret for at Liverpools nykomponerte backrekke ikke har fungert i sesonginnledningen. Dejan Lovren og Alberto Moreno hadde en dårlig kveld på Etihad Stadium.

Dejan Lovren slet med posisjoneringen mot Manchester City, akkurat som mot Southampton i forrige uke.

- Han (Lovren) spilte ikke bra, uttalte Jamie Carragher i Sky Sports’ Monday Night Football.

- Hele backfireren fungerte egentlig aldri bra, og det var problemer på siden til Moreno i hans første kamp. Lovren og Moreno hadde en vanskelig kveld på den siden.

- Er det et engangstilfelle når det gjelder posisjoneringen, eller er det noe Lovren gjør ofte? De må komme over og dekke rom.

- Vi så det ved Southampton-scoringen i forrige uke, og det må endres  – og det meget raskt. Da Lovren beveget seg i forrige uke, skiftet ikke Martin Skrtel posisjon, og det ble etterlatt et stort rom.

- Det skjedde hele tiden i kveld. Det var ikke så mye sentralt, men det var mer mellom midtstopper og venstre back.

- Det er grunnleggende arbeid for backrekka, og det er noe Liverpool må jobbe med fordi det skjer ofte i denne ligaen, og du kommer til å bli straffet.

Mange forsvarsfeil kostet dyrt i tittelkampen forrige sesong, og det kan bli avgjørende i kampen om en Champions League-plass denne sesongen.  

- Liverpool endte nær Man City forrige sesong. Du ønsker ikke å møte rivalene tidlig og bli grundig slått, men det skjedde i kveld. Det endte 3-1, men det kunne ha blitt 4-1 eller 5-1.

- Det var problemer som til slutt kostet Liverpool tittelen forrige sesong. Etter to kamper har de allerede sluppet inn fire mål, og det er noe de er nødt til å rette opp.

- Folk sier at de ikke vil være med å kjempe om tittelen. Jeg synes fortsatt de er et av de beste lagene i ligaen, men de kan ikke fortsette å slippe inn slike mål.

- De kommer til å få flere kamper, og de har heller ingen Suarez. Topp fire kommer også til å bli en kamp for dem denne sesongen.