Ber fansen støtte Celebration of the 96

Kenny Dalglish, Steven Gerrard og Margaret Aspinall ber Liverpools supportere støtte opp om veldedighetskampen Celebration of the 96.

Trioen tror veldedighetskampen i april blir en fantastisk begivenhet, og håper at publikum kjenner sin besøkelsestid.

De tre holdt en pressekonferanse i ettermiddag for å promotere arrangementet. Kampen spilles 2.påskedag (21.april), som et ledd i 25-årsmarkeringen av Hillsborough-tragedien. Et lag av lokale tidligere Liverpool-spillere ledet av Kenny Dalglish vil møte et lag av utenlandske tidligere Liverpool-spillere ledet av Gerard Houllier.

- Støtten vi har fått i forbindelse med dette arrangementet er fenomenal. Jeg skal selv være der og nyte begivenheten, og jeg er sikker på at en rekke andre førstelagsspillere også vil overvære kampen. La oss håpe at vi klarer å fylle stadion med publikum, og gjøre dette til en fantastisk begivenhet, uttalte Steven Gerrard under pressekonferansen.

Tidligere Liverpool-spillere som vil være i aksjon inkluderer Robbie Fowler, Jan Mølby, Steve McManaman, Peter Beardsley, Gary McAllister. John Barnes, Jamie Carragher, Luis Garcia, Dietmar Hamann, Ian Rush og Vladimir Smicer.

- Noen av dem har lagt på seg noen kilo, mens andre har mistet litt fart. Enkelte av dem har aldri hatt fart. Jan Mølby vil sørge for at det blir trangt om plassen på midtbanen, spøkte Kenny Dalglish.

Dalglish snakket om et nært forhold mellom fotballklubben og Hillsborough-familiene.

- Slik har det vært i 25 år, helt siden vi som fotballklubb måtte tre støttende til. Det var et nært forhold mellom klubben og supporterne før, men dette har bare blitt styrket siden den gang.

- Det var viktig for oss å vise respekt for supporterne, slik de hadde gjort så mange ganger for oss.

Inntektene fra kampen blir delt mellom HFSG og Liverpool FC Foundation.

- Vi håper at så mange som mulig kommer, slik at vi kan samle inn mye penger til de to formålene og samtidig feire livene til de 96 som omkom på Hillsborough, uttalte Margaret Aspinall.