Berisha aktuell for Liverpool?

Stavanger Aftenblad kjører i dag et oppslag på at Valon Berisha er aktuell for Liverpool.

Lokalavisen i Stavanger hevder at det allerede skal være dialog mellom partene om en overgang. I artikkelen hevdes det at Liverpool har hatt Berishas navn på blokken i en periode, og at interessen for den tidligere Viking-spilleren skal ha blusset opp etter at Salzubrgs 3-0 seier over Bayern München i en privatkamp i Østerrike nylig.

Valon Berisha spilte en omgang i den kampen, og skal ifølge Stavanger Aftenblad ha klart seg bra. På tribunen satt representanter for Liverpool, og disse skal ha blitt imponert over midtbanespilleren.

Stavanger Aftenblad hevder at Liverpool også har sett Valon Berisha ved tidligere anledninger. Blant annet da Salzburg feide over Austria Wien og vant 4-0 i en seriekamp like før jul. Berisha scoret 2-0-målet i den kampen og spilte hele oppgjøret. Etter det Aftenbladet forstår, skal det nå være opprettet dialog mellom klubbene.

Aftenbladet påpeker også at linken mellom Liverpool og Red Bull Salzburg er til stede. Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier er nå sportsdirektør for hele Red Bull Salzburg-konsernet.

Valon Berisha har totalt spilt 47 kamper for Salzburg, og scoret ni ganger. Salzburg leder den østerrikske serien suverent før siste del av sesongen starter 2. februar.

20 år gamle Berisha har 2,5 år igjen av kontrakten med Salzburg.