Best i 1.omgang

Liverpool topper pausetabellen i Premier League med 65 poeng, og er soleklart mestscorende med 49 mål i 1.omgang. Jan Mølby mener det er ingen tilfeldighet at de røde er det beste laget før pause.

Manchester City ligger på 2.plass på pausetabellen med 56 poeng. Chelsea følger deretter med 53 poeng. De røde har scoret hele 49 mål i 1.omgang, og det er flere enn 16 av de 20 klubbene i Premier League har nettet totalt i sine kamper. Manchester City er med 31 mål laget som har scoret nest flest mål før sidebytte.

Jan Mølby mener at det er ingen tilfeldighet at Liverpool er det beste laget i Premier League i første omgang. Brendan Rodgers ønsker å avgjøre kampene så tidlig som mulig.

- Mye av det Liverpool gjør er bevisst, uttaler Jan Mølby til Liverpool Echo.

- Liverpool scorer flere mål i første omgang enn i andre, og det er et resultat av smart tenkning av Brendan Rodgers.

- Liverpool har scoret flere mål i 1.omgang enn 16 andre lag i ligaen har nettet totalt. For meg er Liverpool laget å se i Premier League.

- Å vinne kampene så raskt som mulig er hen herlig mentalitet. Det går kanskje over i 2.omgang nå, men flesteparten av gangene er kampene vunnet før pause.

- Det er ikke noe bedre å gå ut for å spille 2.omgang når du leder 3-0, og så kan du forholde deg rolig når du kommer til det 70.minutt istedenfor å jage ballen.