Betfair ny samarbeidspartner

Liverpool FC har i dag kunngjort at Betfair er klubbens nye offisielle betting-partner i Storbritannia, Spania, Irland, Danmark, Bulgaria og Italia.

Som en del av samarbeidsavtalen vil Betfair benytte seg av Liverpools digitale plattformer for å få kontakt med fans i disse landene.

- Vi er henrykt over å skulle samarbeide med en av verdens største organisasjoner på online-veddemål, kommenterer Liverpools kommersielle direktør, Billy Hogan (bildet), til Liverpoolfc.com.

- Regionale samarbeidsavtaler gjør oss i stand til å samarbeide med ulike partnere, som Betfair, i de landene hvor de står sterkest, og hvor vi kan best nå våre felles mål.

- Vi er opprømte over å skulle samarbeide med en berømt klubb som Liverpool, sier Mark Ody i Betfair.

- Alt med Liverpool FC er ikonisk – The Kop, de lidenskapelige supporterne, Liverbirden på drakta og den underholdende fotballen. Vi passer sammen, og vil bringe fansen nærmere det som foregår på banen gjennom våre innovative produkter, legger han til.

SportsPro Media hevder at Betfair årlig vil betale Liverpool FC et sjusifret pundbeløp som en del av avtalen som er inngått mellom partene.