Bitter exit for Mascherano

Javier Mascherano avslører over The Times at han forlot Liverpool til fordel for Barcelona med en dårlig følelse for tre og et halvt år siden.

Javier Mascherano ble utelatt i 0-3-tapet mot Manchester City av daværende manager Roy Hodgson med begrunnelse at midtbanespilleren ikke hadde tankene på rett sted etter at Barcelona hadde vist interesse for spilleren. Brutte løfter var årsaken til at midtbanespilleren forlot Liverpool FC.

- Jeg ønsket ikke å si noe på den tiden grunnet min respekt for Liverpool, uttaler Javier Mascherano til The Times.

- Jeg ønsket ikke å si noe om klubben som hadde vært så god mot meg, så jeg holdt kjeft. Kanskje det var feil fordi det gjorde at andre kunne si noe negativt om meg. Men jeg angrer ikke. Liverpool er en spesiell klubb og fortjener ikke å bli behandlet dårlig.

- Personene som var der den gangen – manager Roy Hodgson og administrerende direktør Christian Purslow – er nå borte, men de kjenner sannheten.

- Da jeg kom tilbake til Liverpool for pre-season, hadde jeg mange møter med dem. De lovte meg mye, men de holdt ikke ord.

- Jeg våknet ikke opp en dag og nektet å spille. I kampen før City spilte vi mot Arsenal. Jeg ga alt fordi jeg bar Liverpool-trøyen. Hvorfor skulle jeg gjøre det og risikere å bli skadet når jeg visste at Barcelona var nær ved å signere meg og så nekte å spille i en annen kamp? Det gir ingen mening.

- Vi snakket i 20 dager om å fullføre overgangen fordi klubben også ønsket at det skulle skje, men så begynte de å gjøre ting vanskelig for meg. Det var meget trist å forlate Liverpool på den måten jeg gjorde fordi jeg hadde noen av mine beste øyeblikk i livet hos dem.

- Folk behandlet meg meget bra. Jeg ønsket aldri å skuffe dem. Jeg ønsket å dra på en annen måte, men de ga meg ikke mulighet til det. Min tid i klubben var forbi. Jeg måtte komme meg videre, men jeg hadde også behov for å forlate klubben på en god måte. Det lot seg ikke gjøre.