Borini føler han har noe å bevise

Fabio Borini akter gjennom låneoppholdet i Sunderland å bevise at han kan spille fast på et Premier League-lag, før han returnerer til Liverpool.

22-åringen har fått mer spilletid som ving enn som spiss hos Sunderland, men akkurat det bekymrer ham ikke.

- Jeg skal spille her ut sesongen, og så reiser jeg tilbake til Liverpool, for det er dem jeg har kontrakt med, sier Borini til Northern Echo.

- Ting er skrevet på papir, så slik er det. Mitt første mål er å holde Sunderland i Premier League. Vi må unngå nedrykk.

- Det ville vært hyggelig å komme tilbake til Liverpool som Premier League-spiller, og ha vist dem at jeg kan gjøre det bra selv i en vanskelig situasjon, med et lag som ikke vinner hver uke.

- Mitt første mål for sesongen var å spille hver uke. Jeg har fortsatt mål jeg ønsker å oppnå, som å score flere mål.

- For å spille for et stort lag som Liverpool må du ikke bare prestere bra. Som spiss må du også score mål. Det er neste steg. Som spiss kan du prestere bra, men etter sesongslutt vil folk uansett måle deg ut fra antall mål du har scoret.

- Men først må jeg bevise for meg selv at jeg kan spille fast her, for jeg har aldri spilt fast for noen klubb i England. Jeg har mange år bak meg i England, men jeg har aldri spilt mange kamper på rad. I Swansea spilte jeg bare 12 kamper, i Liverpool var jeg mye skadet og i Chelsea var jeg innbytter noen ganger.

Etter en litt treg start på låneoppholdet i Swansea har Borini nå etablert seg på laget. Han har også gjort tre viktige mål for utlånsklubben.

- Jeg liker livsstilen her, folket og stadionanlegget. Fotball er stort her. Jeg liker meg her. Jeg kan slappe av når jeg kommer hjem, og slipper stresset med å bli stoppet av folk hele tiden. Jeg kan leve et normalt liv her.

- Det er hyggelig at jeg nå er kommet til et punkt der folk ønsker å se meg på laget uansett om vi taper eller vinner. Det bidrar til høy selvtillit.